Garancia időn túli szerviz

Nem indul el a géped? Esetleg betört a kijelző? Vedd fel szervizünkkel a kapcsolatot.
Watch szerviz

Model és probléma

Kérlek tölts ki minden adatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Kapcsolattartási információk

Az árajánlatkérést követően telefonon vagy e-mailben fogunk keresni a megadott elérhetőségek egyikén. 

Kérj árajánlatot és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

A munkalap felvétel után a szervíztechnikusunk bevizsgálja a hibás készüléket. Majd ezt követően árajánlatot küldünk e-mailben amely tartalmazza a hibák leírását. A szétszedést és átvizsgálást követően az esetleges egyéb sérüléseket, hibákat illetve a javítás költségét.

Szervizelés menete

Törekszünk az elérhető legjobb minőségű alkatrészek beszerzésére a kiváló minőségű javítás érdekében. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően szinte minden jellegű hibákra, sérülésekre kínálunk gazdaságos megoldást.

A munkalap felvétel után a szerviztechnikusunk bevizsgálja a hibás készüléket. A szétszedést és átvizsgálást követően előforduló esetleges egyéb sérülésekről, hibákról tájékoztatjuk az ügyfelet.

Ezt követően árajánlatot küldünk e-mailben amely tartalmazza a hibák leírását, a javítás összegét és a várható elkészülés időpontját.

Igény esetén megoldható futáros küldés-fogadás illetve Foxpost is. Az általunk javított hibákra 6 hónap garanciát vállalunk.

Felveszem a kapcsolatot

Rólunk

Cégünk 2009 óta értékesít és szervizel új és használt Apple gépeket, termékeket. Ezt a hosszútávú tapasztalatot felhasználva igyekszünk a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtva kiszolgálni a meglévő és a leendő ügyfeleinket.

Célunk csakis a legjobb minőségű és műszaki állapotú használt Apple termék értékesítése mert a mottónk: „Az elégedett ügyfél a jó ügyfél , ezért a legjobb reklám a személyes ajánlás!” – Mi nem csak egy almás számítógépet adunk el Neked hanem az Apple életérzést.

Igyekszük kiemelt minőségű segítséget nyújtani a frissen áttérők kezdeti nehézségeiben. Segítünk a személyes igényeidnek megfelelő gép kiválasztásában és az adataid átköltöztetésében is ha szükséges.

A lényeg, hogy mi akkor örülünk ha Te is örülsz amikor kilépsz az üzletünkből a friss Apple gépeddel, kiegészítőddel. Ennek bizonyítéka az immáron sok ezer elégedett ügyfél.

Tegyél próbára minket!

chevron-down